30 Aralık 2016 Cuma

Solvent Bazlı Yapıştırıcı

Biz toptan, üretim ve tedarik Solvent Bazlı Yapıştırıcı itibaren China. Zengin ihracat deneyimleri ile, yüksek kaliteli ürünlerimizi alıştırmak değil, aynı zamanda rekabetçi fiyat ve en iyi hizmeti sunmak değil sadece. Bizim başlıca etkinlik olarak ihracat pazarlarında bizim muazzam büyüme başarısı ile, biz de yerel bayi ve kurumsal taleplerini yerine getirmekteyiz. Biz yüksek teknoloji ve profesyonel becerileri ile, ürünlerimiz CE ve RoHS onayları geçti, mühendis mükemmel bir grup kendi. Ürünlerimiz de, satışı dolayısıyla yüksek kalitesini konduğunu önce seçilmiş ve profesyonel teknisyenler tarafından kontrol edilir.

Solvent Bazlı Yapıştırıcı


Solvent Bazlı Yapıştırıcı
Modeli: 2801, 2803çözücü-bazlı PVC laminasyon tutkalı bir poliüretan çözücü tutkal.Bu biridir-İyi esneklik bileşenli yapıştırıcı,mükemmel başlangıç ​​gücü,Büyük tesviye özelliği,ve kolay uygulama.Sertleştikten sonra,,iyi ısı direnci özelliği gösterir.ayrıca ısıya dayanıklı düzeyini artırmak ve yapışma gücü güçlendirmek için,Müşterilerin sertleştirici uygun miktarda ekleyebilirsiniz.
tip
Görünüm
viskozite(mpa.s)
Kuruma zamanı
işleme Tekniği
2801
Şeffaf veya sarımsı emülsiyon
500±50

Kısa
PVC kurulu
2803
Şeffaf veya sarımsı emülsiyon
2500±200
Kısa
PVC köpüren tahtası


Bir önceki yazımız Endüstriyel Tutkallar Nelerdir ve Çeşitleri ni okudunuz mu?

29 Aralık 2016 Perşembe

Endüstriyel Tutkallar Nelerdir ve Çeşitleri

Endüstriyel tutkallar uygulama sistemleri

İsviçre merkezli Robatech endüstriyel tutkal uygulama alanında yüksek kaliteli uygulama sistemleriyle dünya çapında lider üreticidir. Hassas yapıştırıcı uygulama sistemlerimiz çeşitli endüstrilerde bulunan müşterilerimizi sıcak tutkal ve soğuk tutkalın verimli işlenmesinde destekler.
Çevreci yapıştırıcı uygulama çözümlerinin servis ve teknoloji lideri olarak, sürdürülebilirlik bizim için önemlidir.
Güneş enerjisi desteğiyle imal edilen ürünlerimiz enerji ve tüketim açısından optimize edilmiştir ve böylece çevreye yük bindirmemektedir.
Yapıştırma tekniği Küresel ve yakın. Biz sizin için 61 ülkede varız. Ülkenizdeki Robatech temsilciliğimiz tüm yapıştırıcı ve endüstriyel tutkallar uygulama sorunlarınızda seve seve hizmetinizdedir.

Kaynak: http://www.robatech.com/tr-tr

Bir önceki Danıştay, valiliklere imam hatip açma yetkisi veren yönetmeliği iptal etti yazımızı okudunuz mu?

28 Aralık 2016 Çarşamba

Danıştay, valiliklere imam hatip açma yetkisi veren yönetmeliği iptal etti

Danıştay, Milli Eğitim Bakanlığı'nın valiliklere imam hatip açma yetkisi veren yönetmeliğin iptaline karar verdi. 

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, Milli Eğitim Bakanlığı'nın valiliklere imam-hatip açma yetkisi veren yönetmelik hükmü kapsamında Konya Valiliği kararıyla Konya'da çok sayıda okulun imam-hatibe dönüştürülmesi nedeniyle Eğitim İş Sendikası'nın açtığı davayı hükme bağladı. 

30 KM'DE 8 İMAM HATİP

Eğitim İş Genel Başkanı Mehmet Balık, Milli Eğitim Temel Kanunu'na aykırı düzenlenen yönetmelikle valiliklere imam-hatip açma yetkisi verildiğini ileri sürdü. Konya il merkezinde 30 km çapındaki alanda 8 okulun imam hatip ortaokuluna dönüştürüldüğünü ve bu bölgede sadece 2 normal ortaokul bırakıldığını belirten Balık, açtıkları davada Danıştay İdari Dava Daireleri Genel Kurulu'nun, bu okulların, valilikler tarafından keyfi olarak açılabilmesine olanak sağlayan yönetmeliğin ilgili maddesini iptal ettiğini söyledi. 

YETKİ BAKANLIKTA

İptal gerekçesine ilişkin bilgi veren Mehmet Balık, "Bu karar, öncelikle bu okul açma yetkisinin Milli Eğitim Bakanlığı'nda olduğuna, valiliklerce gelişigüzel şekilde bu okulların açılamayacağına ve bakanlığın da bu okulların açılmasına karar verirken mevcut ihtiyaçları ve gereklilikleri dikkate almak zorunda olduğuna işaret etmiştir. Bununla birlikte gereklilik, ihtiyaç ve talep olmaksızın Konya'da açılan 8 imam-hatip ortaokulunun hukuka aykırı şekilde açıldığına hükmetmiştir" dedi.

İSİM DEĞİŞİKLİĞİ DE İPTAL EDİLDİ

Bu kararın bir başka önemli husus içerdiğini de anlatan Balık, şöyle konuştu:

"Bilindiği üzere okul isimleri gündelik siyasetin karşılığı olarak sürekli değiştirilmektedir. Özellikle Cumhuriyetçi kimliği ile bilinen kimselerin adının verildiği okulların ismi sürekli değiştirilmektedir. Aynı dava içerisinde Konya Selçuklu'da bulunan İsmail Hakkı Tonguç İmam Hatip Ortaokulu'nun ismi Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu olarak, Mustafa Necati İlkokulu'nun ismi ise Cemil Meriç İlkokulu olarak valilik kararı ile değiştirilmiştir. Sendika olarak buna karşı çıkmış ve neden bu isimlerin değiştirildiğini sormuştuk. Tamamıyla keyfi ve hiçbir gerekçeye dayanmayan bu isim değişikliğinin hukuka aykırı olduğunu, Kurtuluş Savaşı kahramanlarından Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Eğitim Bakanlığını da yapmış olan Mustafa Necati'nin ve bu ülkenin milli eğitim sisteminin her taşında imzası olan İsmail Hakkı Tonguç isminin okullardan silinemeyeceğini ifade ettik. Nitekim Danıştay da bu gerekçeleri haklı görerek keyfi şekilde yapılan isim değişikliğinin hukuka aykırı olduğuna hükmetmiş ve yürütmenin durdurulması kararı vermiştir."

Bu kararın emsal nitelikte olduğuna dikkat çeken Eğitim İş Genel Başkanı Balık, bu karar sonrasında artık öncelikle valiliklerce gelişigüzel şekilde imam-hatip açılamayacağı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın da bu okulların açılmasına karar verirken mevcut talepleri, ihtiyaçları ve gereklilikleri dikkate almak zorunda olacağını söyledi. 

8 İMAM HATİP KAPATILACAK

Mustafa Necati ve İsmail Hakkı Tonguç tabelalarının tekrar ait olduğu yere asılacağını belirten Balık, "Bu karardan Milli Eğitim Bakanlığı'nın ders çıkarmasını umuyoruz. Okul açmada öğrenci ve velilerin talepleri ve gerçek ihtiyaçların dikkate alınmasını, tüm okulların imam-hatiplere dönüştürülmesi çabasından vazgeçilmesini, bu ülke tarihine ve vatandaşlarının kalplerine kazınmış isimleri unutturma gayretinden uzaklaştırılmasını bekliyoruz. Yargı kararları gecikmeksizin uygulanmak zorundadır. MEB yargı kararına uyarak başta dava konusu Konya'daki 8 okul olmak üzere yüksek yargının işaret ettiği şekilde hukuka aykırı olarak açılan tüm imam hatip okullarını kapatmalı, isimleri elinden alınan okulların da isimleri geri verilmelidir" diye konuştu.


Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber/1342105-danistay-valiliklere-imam-hatip-acma-yetkisi-veren-yonetmeligi-iptal-etti

21 Aralık 2016 Çarşamba

Endüstriyel Tutkallar üreten firmalar

Endüstriyel Tutkallar, tutkal ve yapıştırıcılar içerisinde önemli bir yer tutar. Bunlardan solvent bazlı olması ve suya,havaya ve dış etkenlere karşı dayanıklı olması bu önemi artırmaktadır. Genellikle solvent olarak metil etil keton,etil asetat,hegzan kullanılır. Endüstriyel Tutkallar , Svr kauçuk ve kolofon reçine kauçuk bazlı yapıştırıcı imal etmekte kullanılan bilşenlerin en önemlileridir. 

Diğer katkı maddeleri dolgu,viskosite ve kaydırıcı amaçlı kullanılır. Kauçuk bazlı solvent yapıştırıcılar,plastik,cam,kauçuk,lastik,deri,halı,plaster,kloi bantı ve daha birçok sektörlerde kullanılır. 

Bazı imalatlarda bu tür yapıştırıcılar içerisine çift komponentli poliüretan veya epoksi reçineler ilave edilerek uzun vadede daha kuvvetli yapışmasına ve ısıya karşı dayanıklı olması açısından kullanılır. Kauçuk bazlı yapıştırıcılar solvent içerisinde kolofon reçine,doğal kauçukların çözünmesi ile elde edilir. İmalatı oldukça kolaydır. 

Karıştırıcı bir kazan bu imalat için yeterli olabilir. İmalat prosesinde ısı kullanılmaz.

 Kauçuk bazlı yapıştırıcı, endüstriyel tutkallar ve daha yüzlerce tutkal ve yapıştırıcısı ürünlerinin imalat formüllerini ve imalat metotlarını yapı kimyasalları ve yapıştırıcılar ansiklopedisinde bulabilirisiniz.

Kaynak: http://www.hammaddeleransiklopedisi.com/makale-detay.php?seo=tutkal-ve-yapitirici-ansklopeds

18 Aralık 2016 Pazar

Yapıştırıcılar

Yapıştırıcılar, yapısında bir çok madde bulunan ve maddeleri birbirine yapıştırmak için üretilen maddelerdir.
 Yapıştırıcılar çözücüsüne göre su bazlı ve solvent bazlı olmak üzere sınıflandırılabilir. Su bazlı yapıştırıcılar çözücü olarak su içeren ve genel olarak polimer bir madde ve uygun bir reçine bulunduran yapıştırıcılardır.
 Su buharlaştıktan sonra kuruyarak maddeleri birbirine yapıştırırlar. Su bazlı yapıştırıcılar çevre ve insan sağlığı için en az zararlı yapıştırıcılar olarak kabul edilirler. Solvent bazlı yapıştırıcılar çözücü olarak solvent içeren yapıştırıcılardır. 

Solvent olarak aseton, hekzan, toluen, etil asetat, triklor etan vs kullanılır. Bu solventler insan sağlığı ve çevre için zararlı olmasına rağmen yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu solventlerden bazıları bağımlılık, solunum yolu hastalıkları ve kansere yol açabilen etkiye sahiptir.

16 Aralık 2016 Cuma

Solvent Bazlı Yapıştırıcılar'ın kısaca açıklaması

Tamtut, Sert PVC'den yapılmış mamüllerin yapıştırılmasında kullanılan mükemmel yapıştırıcıdır. Yapıştırma işleminde iyi netice elde etmek için yapıştırılacak yüzeyler mutlaka tozsuz, yağsız ve temiz olmalıdır. Tamtut yapıştırıcı ihtiva eden kutu ve tüplerin ağzını açık bırakmayınız. İçerisinde madde uçucu olduğundan kalınlaşarak kullanılmaz hale gelir. Bunun için kullanma işlemi bittikten sonra tüp ve kutuların ağzını sıkıca kapatınız. Tamtut, kullanılırken tüp ve kutu üzerindeki kullanma talimatına uyunuz.   
Kullanma Talimatı: 
1. Yapıştırılacak kısmı iyice temizleyin. Yapıştırıcıyı her iki yüzeye eşit şekilde sürünüz. 
2. Birleştirilen boruyu bir süre sıkıca tutunuz. 3-5 dakika yerinden oynatmayınız.  
3. Borunun çalışır vaziyete getirilmesi için 8 saat kuruma müddeti tanınmalıdır. 24 saat sounda basınç denemesi yapılabilir.  
4. Alevden ve ateşten korunmalı, serin yerde muhafaza edilmelidir.

Kaynak: http://www.tamtut.com/tr/tamtut-solvent-bazli-yapistiricilar/1/sert-pvc-yapistiricilari

Bir önceki yazımız izmir hotmelt konusunda GFS KİMYAyı denediniz mi? başlıklı makalemizde İzmir Hotmelt konusunda hizmet veren firmalar hakkında bilgiler içermektedir.

14 Aralık 2016 Çarşamba

izmir hotmelt konusunda GFS KİMYAyı denediniz mi?

Solvent bazlı yapıştırıcılar konusunda Gfs Kimya'yı denediniz mi?
 Alanında uzmanlaşmış kadrosu ve full hizmet olarak kurumsal dayanıklılığını devam ettiren gfs kimya izmir hotmelt konusundada sizlere hizmet vererek çözüm ortağınız oluyor.Daha denemediyseniz bir an önce deneyip kurumsal firmanızın tutkal konusunda yüksek kaliteye ulaşmasını sağlıyabilirsiniz.

Gfs kimya ayrıca diğer bazı sektörlerdede hizmetler vermektedir.

Örnek olarak: 
ambalaj tutkalları,
paketleme tutkalları,
izmir hotmelt,
ahşap tutkalı ve mobilya yapıştırıcıları

konusunda çözüm ortağınızdır.Sizlere bir telefon uzağınızdadır.

12 Aralık 2016 Pazartesi

İzmir Hotmelt

Birinci sınıf kalitede izmir hotmelt tutkalları

Kalite seviyesi yüksek paketleme tutkalları aramakta iseniz, ben sizlere bu alanda Gfs Kimya Limited Şirketini tavsiye etmekteyim. Gfs kimya sayesinde konu başlığımızda da belirtmiş olduğumuz gibi, tam olarak birinci sınıf kalitede paketleme tutkallarınız olabilecektir. 

En iyi izmir hotmeltnı en ekonomik fiyatlarla satın almayı arzu eden herkes, bundan sonra Gfs kimya’yı arayabilir. Firmaya ulaşmak adına, arzu ederseniz gfskimya.com isimli web sitesine giriş yapabilir, arzu ederseniz de direkt olarak 0224 211 14 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bu numara üzerinden Gfs kimya’nın paketleme tutkalları dışında diğer tüm ürünleri hakkında da bilgiler alabileceksiniz. 

İhtiyacınız olan paketleme tutkalları ise çözüm Gfs kimya’da! 

6 Aralık 2016 Salı

Solvent Bazlı Yapıştırıcılar GFS Kimya'dan alınır!

Solvent bazlı yapıştırıcılar!

Paketleme tutkalları, Etiketleme tutkalları ve solvent bazlı yapıştırıcılar dahil olmak üzere çeşit çeşit ürünü bir arada sunan Gfs kimya ile hiç tereddüt etmeden iş yapabilirsiniz. Faaliyetlerini Bursa içerisinde sürdüren Gfs kimya, sektöründe her geçen gün daha yüksek noktalara doğru tırmanmaktadır. 

Müşterilerine birinci sınıf kalitede endüstriyel yapıştırıcılar sunan Gfs Kimya Limited Şirketi, bu yapıştırıcılar için asla yüksek ücretler talep etmemektedir. En kaliteli endüstriyel yapıştırıcıları en ekonomik fiyatlarla satın almak isteyenler, hiç vakit kaybetmeksizin Gfs kimya ile irtibat kurabilir. 

Firmaya ulaşmak adına, arzu ederseniz gfskimya.com isimli internet sitesine bağlanabilir, arzu ederseniz de 0224 211 14 03 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

5 Aralık 2016 Pazartesi

Solvent bazlı yapıştırıcılar mı aradınız?

Solvent bazlı yapıştırıcılar mı aramıştınız?

İhtiyacınız olan endüstriyel yapıştırıcıların tamamı, Gfs kimya tarafından satışa çıkarılmıştır. GFS Kimya ile iletişim kurarak, birinci sınıf kalitede endüstriyel yapıştırıcılar satın alma fırsatı elde edebilirsiniz.

Solvent bazlı yapıştırıcıları cazip fiyatlarla satın almak isteyenlerin yapması gereken tek şey, Gfs Kimya San. Tic. Ltd. Şti. ile irtibat kurmak olmalıdır. Firma sayesinde Poliüretan hotmeltten tutun Paketleme tutkallarına, Etiketleme tutkallarından Pva tutkallara kadar çeşit çeşit ürüne en ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz. 

Gfskimya.com adlı internet sitesi üzerinden online yayın hayatını sürdüren Gfs kimya, müşterilerine her daim birinci sınıf kalitede endüstriyel yapıştırıcılar sunar. Bu firma ile çalışanlar en kaliteli yapıştırıcıları en cazip fiyatlarla alabilecektir.

3 Aralık 2016 Cumartesi

En iyi Pva tutkallar

En iyi Pva tutkallar

Gfskimya.com adı altında yayın hayatını büyük bir başarı ile sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, Gfs Kimya San. Tic. Ltd. Şti. tarafından sunulan ürünleri tek tek inceleme fırsatı elde edebilirsiniz. 

Pva tutkallar başta olmak üzere çok sayıda endüstriyel tutkalı müşterilerine sunan Gfs kimya, sektöründe her geçen gün daha da büyümektedir. 

Siz de endüstriyel yapıştırıcı ihtiyaçlarınızı hiç tereddüt dahi etmeden GFS Kimya vasıtasıyla karşılayabilirsiniz.

Müşterilerine Pva tutkalların yanı sıra; Solvent bazlı yapıştırıcılar, Ambalaj tutkalları, Ahşap tutkalları, Mobilya yapıştırıcıları, Laminasyon yapıştırıcıları ve Kağıt tutkalı gibi ürünlerden de sunan Gfs kimya ile gönül rahatlığıyla çalışmanızı tavsiye ediyoruz. 

Web: Gfskimya.com

29 Kasım 2016 Salı

pva tutkallarin hayatimizdaki önemi

Pva Tutkallar günümüzde çeşitli alanlarda kullanılır,hobi işleri ve çiçek,bahçe alanlarında sıklıkla kullanılmaktadır.Su bazlı,şeffaf ve kokusuz olması bu tutkalı diğer tutkallardan ayıran özelliği olmuştur.Dantel sertleştirme tutkalları,ip sertleştirme tutkalları,çiçek tutkalları konusunda sizlere önebileceğim nadide bilindik tutkallardan olup kullanımında kolaylık sağlanmıştır.Kimya şirketlerinde genellikle pek bulunmayan pva tutkallar Türkiye'de toptan olarak sadece sayılı şirketlerde bulunmaktadır.Genelde uygulama alanına uygulandıktan sonra hızlıca kurur ve yapışır.Isı uygulanması halinde yüzeyden hızlı bir şekilde sonuç alınır ve hızlıca yapışır.Yapışkanlık gücü diğer yapıştırıcı tutkallara göre fazlasıyla sıktır ve yüksek ısı dirençlidir.Dış mekanlarda ve açık hava şartlarına göre daha kuvvetli ve mukamevetli bir yapıya sahiptir.Yani dışarıdaki yağmur,kar,rüzgar ve diğer olumsuz yönde etki edebilecek doğa şartlarına dirençli bir şekilde üretilmiştir.DIN EN 204 standartlarında D3/D4 sertleştirici ile karıştırılıca direkt olarak D4 normu gereklerini yerine getirerek su bazlı bir pva tutkal olduğunu kanıtlamaktadır.Folyo yüzey  tutkallamak için uygun bir tutkaldır.Yüksek dirençli yapıştırmalarda yani kaplama,plastik laminat,kalın parça kenar bantlamasında montaj tutkallamalarında,presleme ve HPL/CPL yğüzey yapıştırmasında,yumuşak ve sert ağaçların ek olarak yapıştırılmasında kullanılabilir.Genel olarak ahşap konstrüksiyonunda gerek sıcak pres gerek soğuk pres yardımıyla uygulanır.Yüksek tutunma gücü ve hızlı kuruma göstermesi bakımından genellikle tercih edilen tutkal türüdür.Depolarda donmaya karşı mutlaka korunmalıdır.PVA Tutkallar emülsiyon,polivinil asetat ve kopolimer esaslı olup suyun buharlaşması veya yapıştırılan malzemenin emilmesiyle katılaşabilir.Kuruma süresi hotmelt yapıştırıcılara göre ve suyun buharlaşma hızı yavaş olduğu için uzundur.Beyaz renkli olup çok ince sıvıdan biraz daha koyu görünebilir.Boya ve tekstil sektöründede yaygın kullanım gösteren bu tutkal Türkiye ve Yurtdışında en yüksek tüketime sahip olan yapıştırıcılar listemizde 1. sırada yer alıyor.Çabbuk uygulanır,emülsiyon ile dayanıklıdır ve genellikle koku yapmaz ayrıca suda geçirmezdir.Su bazlı bir tutkal olduğu için genel anlamda insan sağlığı için ve çevre sağlığının önemi açısından en az zararlı olan yapıştırıcı türüdür.Yinede öneri olarak tanımadığınız firmalardan bu ürünü tedarik etmeyiniz.Aksi takdirde olumsuz şekilde iş gücü kaybına ve ekstra israfa neden olabilir.Ahşaptaki nem oranı 8-12%,basınç 3-14 kg/cm2'dür.Ağaç,ahşap ve mobilya yapıştırıcısı  olarakta büyük işlevleri görülmüştür.

27 Kasım 2016 Pazar

Tutkal nedir?

Tutkal ağaç, mobilya, tekstil, kağıt ambalaj ve dekorasyon işlerinde çeşitli gereçlerin birbirine yapıştırılmasında kullanılan maddeye tutkal, yapıştırma işlemine tutkallama denir. Merdane, sprey, rulo ile sıcak ve soğuk uygulanabilir.
Tarihçe olarak tutkal, hayvansal dokulardan elde edilen protein kolloidlerini kastetmektedir. Bu anlam, bir cismi başkasına ekleme olanağı sağlayan tutkal benzeri bütün karışımları içermek üzere genişletilmiştir.
Solventli, solventsiz (su) ve Hot melt gibi eritilerek kullanılan tipleri de vardır. Genelde bir sıvının buharlaşması veya süratle katı hale geçme isteğiyle kürlenirler. Bir veya iki bileşenli olabilirler. İki bileşenliler reaktif bir sertleştirici olabileceği gibi. Polyurethane oluşumu gibi poliol, polyizosyanat reaksiyonundan ibarettirler ya da tamamlanmamış polimer şuruplar ;aktivatör, katalizör sistemi ile süratle kürlenebilirler.
Tutkal, zamk, yapıştırıcı, lehim başlığı adı yapıştırılıcak materyale göre 3-5 saniyede kürlenenen tiplerden oda sıcaklığında günlerce süren kürlenmelerde olabilir. Kontak, reaktif (ikinci bileşen poliol, nem, uv, katalizör) tipler vardır.

25 Kasım 2016 Cuma

Su bazlı tutkallar

SU BAZLI TUTKALLAR ( SARUX )
OVENON bünyesinde su bazlı tutkal grubu da tedarik etmekteyiz. Burada, daha çok zor yüzeyler için (selefonlu, dispersiyon laklı, opp kaplı yüzeyler, plastik ve pvc yüzeyler vb.) tutkal tedarik edilmektedir. Bu alanda oldukça başarılı ürünlerimiz ile hizmet sunmaktayız.
Ürün tedariğinde vizkosite, katı madde içeriği v.b. parametreler ile firmaya özel ürün tedarik edilebilmektedir.
SARUX G 2240İki kartonu birleştirme
SARUX G 2350Şeker Kutusu Kapama
SARUX G 2450Dispersiyon lak – karton yapıştırma
SARUX G 2470Dispersiyon Laklı yüzeyler, pencere yapıştırma
SARUX G 2460Dispersiyon Laklı yüzeyler, pencere yapıştırma
SARUX G 2490Opp sıvamalı karton yapıştırma
SARUX G 2550Karton-karton yapıştırma
SARUX G 2580Karton-karton yapıştırma
SARUX G 2520Kutu kenar yapıştırma (Zor Yüzeyler)
SARUX G 2530Kutu kenar yapıştırma (Zor Yüzeyler)/Gıda Tutkalı
SARUX G 2650Selefonlu yüzey-karton yapıştırma
SARUX G 2950Selefonlu yüzey-karton yapıştırma / opp vb.
SARUX G 2970Selefonlu yüzey-karton yapıştırma / opp v.b.
SARUX G 2990Zor yüzeyler için / Düşük sıcaklıklara dayanıklı
SARUX G 3010İnsert Tutkalı
SARUX G 3030Sert Kapak Tutkalı
SARUX G 3040Sert Kapak Tutkalı
SARUX G 3810Elyaf Liflerinin bağlanması
SARUX G 4050Etiket tutkalı (Plastik bidon etiketleme)
SARUX G 4250Alçı plaka- kağıt yapıştırma
SARUX G 5050Selefon Tutkalı, Otomatik Makina
SARUX G 5060Selefon Tutkalı, Manuel Makine
SARUX G 7020Metalize Kutu Tutkalı (Dipferez için)
SARUX G 7030Metalize Kutu Tutkalı (Normal)
SARUX G 4550Normal dip, çanta dip yapıştırma
SARUX G 4420Pencere Yan , Aluminyum Folyo Yapıştırma
SARUX G 4350Eİpli Peçi Çanta üretimi, yan tutkal
SARUX G 4360Sİpli Peçi Çanta üretimi, yan tutkal
SARUX G 4370AYan tutkal



KAYNAK: http://ovenon.com/su-bazli-tutkallar/

LAMİNASYON TUTKALLARI

LAMİNASYON TUTKALLARI

Laminasyon tutkalları , genelden orta ve yüksek performansa kadar paketleme gereksinimlerini karşılamak için çok katmanlı film , folyo , kağıt tabakalarını birleştirmek için kullanılır.

SOLVENTSİZ TUTKALLAR


Polycover SLA – Polycover SLB: Tüm film çeşitlerini lamine etmek için geliştirilmiş , çift bileşenli, poliüretan bazlı , genel amaçlı tutkal.
Polycover SLLV – Polycover SLB: Özellikle her tür plastik filmin laminasyonu için kullanılan, çift bileşenli, poliüretan bazlı tutkal: OPP, CPP, HDPE, LDPE, PET, PA, selofan (DX, XS and DX) ve alüminyum. EVA, EVOH, PVOH benzeri vb. filmlerin lamine edilmesinde kullanılır.
Polycover SLRP – Polycover SLB: Özellikle her tür plastik filmin laminasyonu için kullanılan, çift bileşenli, poliüretan bazlı tutkal: OPP, CPP, HDPE, LDPE, PET, PA, selofan (DX, XS and DX) ve alüminyum. EVA, EVOH, PVOH benzeri vb. filmlerin lamine edilmesinde kullanılır.
Polycover MC: Tüm film çeşitleri ve alüminyum yapıların kağıt ve karton ile lamine edilmesini sağlayan , %100 katı madde içeren, tek bileşenli poliüretan bazlı tutkal.
Polycover MC P: Tüm metalize PET ve PET filmlerin kağıt ve karton ile lamine edilmesini sağlayan , %100 katı madde içeren, tek bileşenli poliüretan bazlı tutkal.

SOLVENT-BAZLI TUTKALLAR

Polycover SB 1 – Polycover SB 2: Solvent bazlı, çift bileşenli poliüretan tutkal. Her tür filmin alüminyum, kağıt ve kombinasyonları ile lamine edilmesinde kullanılır: OPP, CPP, HDPE, LDPE, PET, KAĞIT, ALÜMİNYUM, PA vb. Yüksek oranda katı madde içerdiğinden dolayı daha az sarfiyat ve düşük solvent oranı sağlar.
Polycover SB 75 – Polycover SB 2: Solvent bazlı, çift bileşenli poliüretan tutkal. Her tür filmin alüminyum, kağıt ve kombinasyonları ile lamine edilmesinde kullanılır: OPP, CPP, HDPE, LDPE, PET, KAĞIT, ALÜMİNYUM, PA vb. Yüksek oranda katı madde içerdiğinden dolayı daha az sarfiyat ve düşük solvent oranı sağlar.
Polycover HP – Polycover TD: Solvent bazlı, çift bileşenli poliüretan tutkal. Özellikle düşük solvent kalıntısı gerektiren, şeffaf ya da metalize her tür plastik filmin alüminyum ve kağıt ile lamine edilmesi için geliştirilmiştir.

SOĞUK YAPIŞTIRMA TUTKALI

Polyseal CS 11
Polyseal CS 11: Coldseal yapıştırıcı.Özellikle ısıya hassas gıda maddelerinin ambalajlanmasında kullanılan kenar yapıştırma tutkalı.

KORNET KÜLAHI TUTKALI

Polybond CB 01
Polybond CB 01: Soğuğa ve neme dayanıklı, özellikle dondurma kılıflarında kullanılan, kağıt ve alüminyum laminasyonuna uygun akrilik tutkal.
















KAYNAK : http://makrochemical.com/urunler/ambalaj-endustrisi.html
Search Engine Submission - AddMe